CHALLENGE 2/2016

Prajem vám všetkým krásny deň,

máme tu novú challenge a ja by som vám chcela predstaviť, čo som si pre vás vymyslela.

Jednoducho sa neviem dočkať farieb, slnka, voňavých kvietkov, dlhších dní, farebných čokoládových vajíčok, ovocia a zeleniny s chuťou ovocia a zeleniny 🙂 … teším sa na prvý jarný deň

prvy jarny den 2 text

Zadanie znie jednoducho: Prvý jarný deň

Váš projekt by mal odzrkadľovať a prezentovať, ako vy prežívate prvý jarný deň. Mal by nám prezradiť, s čím sa vám spája alebo čo vám ho evokuje. Chcela by som, aby ste tvorili bez hraníc. Len sa nechajte viesť témou prichádzajúcej jari.

Radi by sme videli vašu tvorenie a nápady s naším materiálom z e-shopu www.organizatorka.sk, preto jedinou podmienkou tejto challenge je využitie aspoň 1 položky zakúpenej v našom eshope. Môže to byť čokoľvek – od papiera, cez lepenkové výrezy až po ozdôbky. Tešíme sa, keď sa nechávate inšpirovať našimi článkami a pri projektoch využívate nádherné kúsky z e-shopu .

Samozrejme sa môžete inšpirovať kolážou fotiek, ktorú som vytvorila. Môžete na projekte použiť kvietky, môžete vyfarbiť zajačika, môžete vytvoriť veľkonočnú pohľadnicu s kuriatkom alebo môžete vytvoriť projekt s použitím fialovej + žltej + červenej, ako vidíte na jednom z obrázkov … zároveň nič z toho nemusíte. Môžete nám ukázať aj vašu predstavu jari.

Challenge platí pre Slovenskú a Českú republiku.

Na víťazku alebo víťaza čaká táto lákavá výhra – skvelý materiál z eshopu www.organizatorka.sk (kolekcia 30x30cm papierov, 8ks pečiatok, farebná pečiatkovacia poduška, papierové rozetky, 4 druhy dvojfarebných šnúrok bakers twine).

vyhra challenge VC2

Fotografiu Vášho projektu (spolu s odkazom na konkrétny materiál, ktorý ste z nášho e-shopu použili pri tvorbe) pošlite najneskôr do polnoci 30.3.2016 na e-mail challenge@organizatorka.sk s predmetom CHALLENGE 2/2016

Výhercu vyberú členky DT Vintage Crafting a meno zverejníme spolu so všetkými prihlásenými projektmi vo štvrtok 3.4.2016 na našom blogu.

Dovoľte, aby sme vás inšpirovali našimi projektmi vytvorenými podľa mojej jarnej koláže. Chceme vás povzbudiť v tvorení a ukázať vám, že táto téma môže byť spracovaná v každom štýle – clean and simple, vintage či shabby chic, ale aj mixed-media.

Kreativita totiž nepozná obmedzenia 🙂

Valika

Možno to bude znieť otrepane, ale ja sa neviem dočkať jari. Farby, ktoré používam pri kreslení sú stále jasnejšie a žiarivejšie. Jednoducho sa už nedokážem kontrolovať. Ako náhle je slnečný deň, tak sa moja nálada ako aj produktivita zlepší o 300% 🙂

Pri tvorení tohto projektu ma ovplyvnili nasledujúce okolnosti:

  1. blížiaca sa jar
  2. farby
  3. krabička plná vysekaných papierových kvietkov

Keď som dostala Big Shot, tak som týždeň nerobila nič iné len vysekávala čo sa dalo … teda všetko. Nakúpila som si papiere a len sekala. Bola som taká nadšená, že som nedokázala prestať. Dodnes mám krabičku plnú takýchto výsekov a veľmi ich nevyužívam. Zároveň ich nechcem vyhodiť.

  1. Nedávno znovuobjavený polystyrénový venček. Kúpila som si ho pred pár rokmi. Inšpiroval ma nejaký návod v telke. ( Každý rok si totiž chcem vytvoriť nejaký jarný venček, preto mám takýchto venčekov v zásobe hneď niekoľko 🙂 )

Konečne však nastala jeho chvíľa, postupovala som nasledovne:

K venčeku som si našla peknú stužku.

1 x

Papierové kvietky som si posprejovala vodou. Voda pomôže napnúť papierové vlákna.

2 x

Moje kvietky však boli vysekané z kartónového papiera (okolo 270 – 300 g/m2) takže im to veľmi nepomohlo. Napokon som ich trošku poohýbala pomôckou na tvarovanie papierových kvietkov.

3 x

Pomocou razníc som si vysekala aj kvietky menších rozmerov. Využila som zvyšky glitrovaných papierov v jemných pastelových farbách .

4 x

K projektu ešte budete potrebovať aj špendlíky s krásnymi farebnými hlavičkami.

Potom potrebujete už len dobrý film, pohodu a náladu vytvoriť niečo farebné.

Vo výsledku dostanete takýto jarný venček … alebo veľmi podobný 😉

5 x

Ja som stavila na kontrast. Mohla som dať žltý špendlík na žltý kvietok … ale nedala som 🙂

6 2 x

Niekde som použila malé trblietavé papierové kvietky na vyplnenie priestoru, inde som ich použila ako vnútro väčších kvietkov.

7 x

Chcela by som skonštatovať 2 závery:

  1. bola to ohromná zábava a konečne mám jarný venček. Veľmi sa teším a premýšľam, kam ho zavesím v našom byte.
  2. v mojej krabičke nevidieť, že by nejaké papierové kvietky ubudli 😀

A tu sú projekty ostatných členiek DT:

Deniska

vc challenge spring

Daniela

challenge 022016 Daniela

Kristína

jarna kabelka2x

Neviem sa dočkať vašich výtvorov.

Valika

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *