CHALLENGE 6/2017

Som veľmi rada, že mi pripadlo vyhlásenie poslednej challenge v tomto roku. Máme tu zimu, mráz a sneh, a preto som sa rozhodla vyhlásiť challenge, ktorej hlavnou témou bude snehová vločka:

Podmienky challenge: na vašom projekte (pohľadnica, layout alebo visačka) použite minimálne jednu alebo viacero snehových vločiek. Vločka nemusí byť dominantnou, ale musí byť jasne viditeľná a rozpoznateľná. Druhou podmienkou je použitie materiálu z e-shopu www.organizatorka.sk.

Challenge platí pre Slovenskú a Českú republiku.

Výhrou sú parádne ozdoby na tvorenie: sada drevených nápisov, sada drevených ozdôbok (kvety, motýle), sada kraftových mini obálok, zelená šnúrka, tekuté perly a sada kovových ozdôbok (kvety, motýle).

Fotografiu vášho projektu spolu s odkazom na konkrétny použitý materiál z e-shopu organizatorka.sk pošlite najneskôr do polnoci 20. decembra 2017 na e-mail challenge@organizatorka.sk, do predmetu správy napíšte CHALLENGE 6/2017.

Výhercu vyberú členky DT Vintage Crafting a jeho meno, ako aj všetky prihlásené projekty, zverejníme na blogu Vintage Crafting  28. decembra 2017. V ten istý deň sa môžete tešiť aj na vyhlásenie šikovníc, ktoré sa zapojili do všetkých 6 challenge v tomto roku a získajú skvelú koncoročnú odmenu 😉

Ja som pre túto challenge vytvorila pohľadnice z novinkovej kolekcie Winter Feelings od Studio Light. Na prianie som si zvolila štvorcový základ, na ktorý som navrstvila papier z kolekcie Winter Feelings a biely papier. Jednotlivé vrstvy som na seba lepila obojstrannou lepiacou páskou.

Hlavnú ozdobu som si vybrala z obrázkov na liste papiera – krásny obrázok jeleňa v lese. Podlepila som ho 3D samolepiacimi štvorčekmi a jemne dozdobila rôznymi drobnými výsekmi a zvyškami obrázkov z ostatných zimných kolekcií od Studio Light, bavlnenou šnúrkou a rolničkou. Nápis som si pomocou gumenej pečiatky natlačila na pásik papiera a tiež som ho podlepila 3D štvorčekmi:

Nakoniec som prianie ozdobila niekoľkými menšími a väčšími vločkami a kvapkami Glossy Accent:

A tu sú inšpirácie od ostatných členiek dizajn tímu:

Martina

Kristína

Monika

Krásne inšpirácie, však? A my sa už teraz veľmi tešíme na vaše projekty 🙂

Prajem krásny deň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *