World Cardmaking Day + Challenge 5/2017

Vedeli ste, že dnes, 7.10.2017 je Svetový deň výroby pohľadníc (World Cardmaking Day)♥.

Samozrejme, aj my sa chceme pridať k oslavám. Pretože asi každá z vás už niekedy vyrobila pohľadnicu a ak náhodou nie, dnes je ten najvhodnejší čas začať :-).

Spojíme tento deň zároveň s vyhlásením novej CHALLENGE 5/2017, ktorá sa, ako inak, bude niesť v znamení výroby pohľadníc.

Podmienky challenge: Vytvorte pohľadnicu podľa tohto sketchu:

Tvoríme iba pohľadnice, vyhrať sa však môžete s rozmerom, tvarom a tiež použitým materiálom. Malo by ale byť rozpoznateľné, že ste tvorili podľa sketchu. No a samozrejme, podmienkou je aj použitie materiálu z nášho e-shopu organizatorka.sk.

Challenge platí pre Slovenskú a Českú republiku.

Výhra je „vianočná“, aby ste boli pripravené na výrobu pohľadníc – dve krásne pečiatky a výrezy z lepenky :-).

Fotografiu vášho projektu spolu s odkazom na konkrétny použitý materiál z e-shopu organizatorka.sk pošlite najneskôr do polnoci 22. októbra 2017 na e-mail challenge@organizatorka.sk, do predmetu správy napíšte CHALLENGE 5/2017.

Výhercu vyberú členky DT Vintage Crafting a jeho meno, ako aj všetky prihlásené projekty, zverejníme na blogu Vintage Crafting  30.10.2017.

———————

Ja som vytvorila pohľadnicu, ktorá mi evokuje jeseň, veselosť a hru s farbami. Použila som tiež pečiatku z nových motívov pečiatok so slovenským textom. Na základe z akvarelového papiera som spravila machule pomocou Distress Ink a vodného štetca. Usušila som pištoľou. Ústredným motívom je pečiatka, ktorú som dostala vo Frankfurte. Môžete použiť akúkoľvek pečiatku, alebo obrázok.

Rámik je otupovaný tými istými farbami Distress Ink. Dozdobila som nápisom vyembosovaným technikou horúci embossing a šnúrkou. Malé detaily sú enamelové bodky.

Aj dievčatá z dizajn tímu vás chcú inšpirovať.

Kristínka vyrobila nádhernú jesennú pohľadnicu:

Monika – Timona tvorila v jej obľúbenom vintage štýle:

Daniela sa už naladila na vianočnú tému a vytvorila krásnu zasneženú pohľadnicu:

A nezabudnite, že zúčastniť aj tento challenge sa oplatí :-).

S prianím krásneho dňa venovaného pohľadniciam ♥.

Ak máte práve nejakú pohľadnicu rozrobenú, tak sa ňou pochváľte v našej skupine na FB

Martina

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *